Iskolák megnyitáza
Správa o otvorení dvoch štátnych ľudových škôl v Habure a Komárovciach. V týchto obciach sa kráľovskému školskému inšpektorovi Beregszászymu len s vypätím podarilo presadiť štátne školy, lebo išlo o tuhé "panslavistické hniezda".