Jánosvágása község pusztulása
Správa o príčine a následkoch požiara v zemplínskej obci Hankovce, ktorý totálne zničil všetok majetok okolo 400 ľudí - väčšinou drevené domy, zariadenie, náradie, dobytok. Komisia z Humenného bola vyslaná na okamžitú pomoc obyvateľom.