A mezölaborci közigazgatási járás megalakulása
Ministerstvo vnútra schválilo predložený návrh o zriadení nového okresu. Od 1.januára 1908 začne existovať. Madzilaborce sa stanú okresným mestom, do okresu bude patriť 47 obcí a 7 notárstiev. Okres vznikne zo stropkovskej a humenskej časti.