Kivándorlási üzelmek. Katonaszökevények papi ruhában. Vagyon a kis bögöben
Článok opisuje lsti, ktoré používajú vysťahovaleckí agenti pri prepravovaní vysťahovalcov cez hranice v sečovskom, michalovskom a medzilaboreckom okrese. Vyslaní budapeštianski detektívi zadržali 9 agentov a 37 vysťahovalcov.