Templomi restaurációk az egyházmegye területén
V košickej diecéze boli v letnom období 1911 reštaurátorské práce v kostoloch vo Finticiach, v Michaľanoch, v Kendiciach, v Malej Ide, v Olšanoch, v Zámutove, v Belej nad Cirochou, v Lopúchove.