Az ügyvédi kamara köréböl
Košická advokátska komora zaregistrovala advokáta z Michaloviec Dr. Maximiliána Brüglera, advokáta zo Sátoraljaujhely Dr.Jakuba Betlheima st., a vyškrtla zo zoznamu advokátov advokáta zo Sátoraljaujhely Dr.Miklós Kontza.