A kassai Jelzálogbank nagymihályi fiókja
Citovanie článku o založení filiálky z novín Felsö-Zemplén, ktorý uvádza aj mená zvolených členov správy. Vedením filiálky bol poverený Dr. B. Spatz z materského ústavu, ako úradníkov dosadili B. Kolosa a V. Werfera.