Az Eperjesi Bankegylet
V Michalovciach sa zriadila filiálka tohto spolku pod názvom Michalovská obchodná a úverná banka-uč.spol. s kapitálom 400 tisíc korún. Na mimoriadnom valnom zhromaždení 29.októbra zvolili do riaditeľskej rady delegátov prešovského spolku /menoslov/.