A kassai ügyvédi kamarából
Informácia o tom, že na vlastnú žiadosť boli z advokátskej komory v Košiciach vyškrtnutí: právnik Štefan Sulyovszky, ktorý súdobo pôsobil ako správca panstva Dionýza Andrášiho a Žigmund Szabó z Kochanoviec