Városi küzgyülés
Referát o priebehu zasadania dňa 25.januára v Michalovciach pod predsedníctvom B.Walkovszkého. Rokovalo sa o poštátnení miestnej meštianky; o využití služieb četníctva na území mesta, o rozšírení mesta a o rozšírení budovy žel. stanice.