Városi közgyülés
Referát zo zasadania, ktoré sa konalo 4. mája 1911 v Michalovciach za predsedníctva B. Walkowského. Najdôležitejším bodom zasadania bola žiadosť o 60 tisíc korunový príspevok na stavbu železnice Vojany-Bánovce nad Ondavou. Žiadosť zamietli. Potom rokovali o prípise hornovidieckeho divadelného obvodu a na riešenie problémov zvolili divadelnú komisiu.