Szinház - L-g
Referáty z predstavenstva div.spoločnosti K.Mezeyho v Michalovciach. V dňoch 1.-5.augusta uviedli tieto premiéry: 1.Lehár:Cigánska láska, opereta; 2.F.Molnár:Telesný strážca, veselohra; 3.Verdi:Pomýlená žena, opera; 4.Medik, hra; 5.Nesmrteľný lump, opereta.