Szinház - L-g
Referáty z predstavenstva divadelnej spoločnosti K. Mezeyho v Michalovciach 13.-19.augusta 1911. Program: 13. Sulamit - opereta; Gábor Göre v Budapešti - fraška; 14. Balga szüz - hra; 15. Tatársky vpád - opereta; Princezná - opereta; 16. Otec pluku - opereta; 17. Bernstein: Za mnou - hra; 18. Rozvedená žena - opereta; 19. Cigánsky barón - opereta.