Az elemi iskola mulatsága - L-g
Referát o priebehu večierku, ktorý dňa 29.apríla 1911 usporiadal učiteľský zbor michalovskej základnej školy. Výťažok z neho bol určený pre podporný spolok školy a na fond ošatenia chudobných detí.