Szinház - L-g
Referáty z predstavenia divadelnej spoločnosti Kolomana Mezeya v Michalovciach v auguste roku 1911. Program: 20.august Slovenské dievča - ľud. hra; Nick Carter - detektívka; 21. august Poručík Don Juan - opereta; 22. august Ľalia; 23. august Nevinná Zuzanna - opereta; 24. august Pán doktor - hra; 25. august Spišskí študenti - opereta; 26. august Malý cukrový - veselohra.