A kaszinó és olvasóegyesület felosztása
Za predsedníctva B.Czibura na mimoriadnom zasadaní 14.septembra 1911 v Michalovciach sa rozhodlo o rozpustení kasina a čitateľského spolku v meste, počnúc dňom 31.decembra.