Meghivás
Michalovská hospodárska banka, účastinná spoločnosť (Nagymihályi Gazdasági Bank Részvénytársaság) pozýva účastinárov na III.riadne výročné valné zhromaždenie na 18. februára 1908. Program, záverečné účty.