Olvasóinkhoz - Kállai, Jozef, dr
Príhovor k čitateľom pri príležitosti nástupu novín do XIII.ročníka s prísľubom dodržiavať program novín pri vyjadrovaní nezávislej mienky v prospech verejnosti. Žiada podporovanie zo strany občanov.