A nagymihályi Sör és Malátagyár Részvénytársaság közgyülése
Referát o zhromaždení 3. marca 1908 ako prvého výročného pod predsedníctvom grófa Alexandra (Sándora) Sztárayho. O.i. bola zvolená nová revízna komisia.