Ötbven éves kereskedöi jubileum
Krátko o osobných vlastnostiach michalovského obchodníka Simona Friedmana pri príležitosti jeho jubilea. Menovaný je činný na poli dobročinnosti, je jedným zo zakladateľov tamojšej sporiteľne a členom predstavenstva židovskej náboženskej obce.