Képviselötestületi ülés
Referát o jeho zasadaní v Michalovciach 24.marca s richtárom B.Walkovszkym, na ktorom o.i. sa prejednávala účtovná uzávierka mestského hospodárenia. Dôležitejšie číselné údaje z nej. Mená zvolených do školskej správy ľudových škôl.