Iskolalátogatás
Správa o inšpekcii michalovskej učňovskej školy košickým profesorom kreslenia a okresným živnostenským inšpektorom Jánosom Kövérom. Menovaný navrhol škole skupinovú výuku kreslenia a v nasledujúcom školskom roku učni stavebníctva po získaní základných poznatkov z kreslenia zúčastnia sa na výuke kreslenia z ich odboru.