Szocialista népgyülés
Krátko o opätovnom zhromaždení v Michalovciach 24.mája 1908, na ktorom zasa rečnil Alexander (Sándor) Vincze zo Sátoraljaujhely. Neuvádza sa téma jeho reči, iba správa, že košická súdna tabula zvýšila trest odňatia slobody zo 6 mesiacov na 1 rok štátneho väzenia pre buričstvo.