Meghivás
Michalovská obchodná a úverná banka, úč.spol. - Nagymihályi Kereskedelmi és Hitelbank Részvénytársaság - pozýva účastinárov na XIV.riadne výročné valné zhromaždenie na 9. februára 1908. Program, záverečné účty. Viď komentár k nim na s.2.