Telefon összeköttetés
Pri príležitosti zriadenia telefónneho spojenia v Trebišove krátky článok nabáda predstavenstvo mesta Michaloviec, aby intervenovala aj za napojenie mesta na telefónnu sieť, a to tým viac, pretože za účastníkov sa prihlásil väčší počet obyvateľov ako bolo stanovené minimum.