Képviselötestületi gyülés
Referát o zasadaní obecného predstavenstva v Michalovciach 24. januára 1908 ako mimoriadneho, na ktorom o.i.bola predložená žiadosť obvodných a obecných notárov, aby do penzijných rokov bola im dvakrát započítaná doba za účasť v maďarskom národnom odboji. Požiadavka bola čiastočne schválená kvôli nepriaznivej hospodárskej situácii mesta.