Szövöipar iskola városunkban
Správa o utvorení spolku pre domácky tkáčsky priemysel v Michalovciach s nabádaním obecného predstavenstva, aby poskytol zdarma miestnosť na založenie školy, ktorá ináč by bola zriadená v Humennom.