Képviselöink a Ház bizottságaiban
Správa o zvolení Bartolomeja (Bertalan) Czibura, poslanca za michalovský obvod, za člena komisie pre overovanie parlamentného denníka a Alexandra (Sándor) Sztárayho, poslanca sobraneckého obvodu, za člena národohospododárskej komisie.