A betegsegélyzö pénztár átadása
Správa o dokončovaní zúčtovania nemocenskej pokladnice v Michalovciach. Prácu vykonávajú Elemér Fejér a Endre Homolay. Činnosť nemocenskej pokladnice prevezme Obvodná robotnícka poisťovňa v Humennom. Do jej pôsobnosti bude patriť i michalovský obvod.