Jutalom
Správa o zasadaní spolku 15.januára v Novom Meste pod Šiatrom, ktorý má v Zemplínskej župe šíriť maďarskú reč a osvetu. Jednu z odmien, ktoré vypísal spolok pre učiteľov maďarského jazyka, získal aj Flóris E.László, učiteľ z Michaloviec.