Uj szolgabírák
Župné zastupiteľstvo Zemplínskej župy menovalo na svojom zasadaní dňa 15. júna 1907 Júliusa (Gyula) Pavleticsa a Jozefa (József) Somodyho za slúžnych. Jeden z nich bude pridelený k michalovskému slúžnemu úradu.