A nagymihályi sör malátagyár r.t
Krátka správa o priebehu výročného valného zhromaždenia horeuvedenej účastinnej spoločnosti 23.marca v Michalovciach. Zhromaždeniu predsedal Sándor Sztáray, za člena riaditeľstva zvolili Andora Barnaiho.