A tüzoltók mulatsága
Referát o priebehu večierka, ktorý sa konal 20. februára 1909 v Michalovciach. Pred tanečnou zábovou uviedli hru autorov Guthi Soma a Rákosi Viktora "Náhradný manžel". Úspešnú hru režíroval Kálmán Sztankó.