A polgári iskola concertje
Podrobný referát o priebehu koncertu horemenovanej školy v Michalovciach dňa 1.februára s predstavením veselohier M.Gaála Na deň Lucie a K.Muraiho: "Nová vychovávateľka" a za účinkovania humenského skladateľa a klaviristu Dr. D. Horvátha.