Nyári szünidei tanfolyam
Informácia o kurzoch, ktoré budú v mesiacoch júl a august na michalovskej meštianke. Sú to: kurz nemčiny a matematiky; prípravný kurz na diferenciálne skúšky pre tých, ktorí chcú prestúpiť z 5. a 6.triedy ľudovej školy do meštianky. Kurzy povedie profesor Jenö Dévényi.