Uj pénzintézet
Správa o založení Sobraneckej sporiteľne, účastinnej spoločnosti, ktorú založila hornouhorský banková spoločnosť "Felsőmagyarországi Bank Részvénytársaság". Menoslov členov riaditeľskej rady. Spôsob zabezpečenia účastinného kapitálu. Sporiteľňa začne činnosť 1. júla 1905