Közgyülések
15. februára 1910 mala výročné zhromaždenie Michalovská obchodná a úverová banka. Predsedal mu riaditeľ banky Marek (Márk) Widder. 16. februára 1910 sa konalo výročné valné zhromaždenie Hospodárskej banky v Michalovciach.