Az ifj.egyesület mükedvelöi elöadása - Romhányi
Referát o priebehu večierku, ktorý zorganizoval horeuvedený spolok dňa 22. januára 1910 v Michalovciach. Uviedli na ňom hru L. Abonyiho "Beťárova šatka" v réžii učiteľa Mateja (Mátyás) Singera.