Jubileum
József Kitta, zamestnanec pošty v Michalovciach, oslávil 7.decembra 1909 výročie (25.) svojej činnosti na pošte. Pri tejto príležitosti ho pozdravili spolupracovníci na čele s vedúcim pošty Alexejom Edmundom Grafom