Városi közgyülés
Referát zo zasadania, ktoré sa konalo 7.decembra v Michalovciach. Program: plán rozpočtu na rok 1910, riešenie otázky artézskej studne, drahotné prídavky obecným úradníkom, zvýšenie platu obecného richtára B.Walkovszkého.