Uj gazdasági tudósitók
Správa o vymenovaní hospodárskych spravodajcov pre michalovský okres. Sú to: Vojtech (Béla) Walkovszky z Michaloviec, Mikuláš (Miklós) Csudáky z Falkušoviec, František (Ferenc) Bednárik zo Žbiniec, Demeter Puha z Nacinej Vsi, Pavol (Pál) Hudecz zo Šamudoviec, Móric (Mór) Kronovics z Močaran /dnes Michalovce/, Michal (Mihály) Kovács z Oborína a Gejza (Géza) Schmidt z Drahňova.