A Kassai Jelzálogbank
Košická hypotekárna banka hodlá v Michalovciach zriadiť pobočku. Keďže v meste už existujú tri banky, bolo by lepšie - podľa názoru redakcie - zriadiť pobočku v Užhorode, alebo v Sátoraljaujhely (HU).