Uránia
Správa o ukončení prednáškového cyklu s premietaním filmov v michalovskom mládežníckom spolku - 12. apríla 1909. Jozef (József) Grünhut mal prednášku "O údolí Váhu" a farár Alexander (Sándor) Oppitz o mestách Petrohrad a Moskva.