Az ifj. egyesület Urániája
Krátka správa o prednáškach, ktoré sa uskutočnili 28.februára v Michalovciach. Duchovný Sándor Oppitz premietol obrázky o Debrecíne - text čítal riaditeľ základnej školy E.Floris László. Podobne aj druhá - pojednávajúca o stavbe lode bola doplnená premietaním.