Az izr. jótékony nöegylet mulatsága
Referát z večierku židovského ženského dobročinného spolku, ktorý sa konal 13. februára 1909 v Michalovciach. Spolok, na čele ktorého je pani Samuné Glücková, usporiadal večierok za účelom zväčšenia svojho peňažného fondu