Latin és olasz nyelvi tanfolyam a nagymihályi polgári fiuiskolában
Informácie o jazykových kurzoch, ktoré na michalovskej chlapčenskej škole v školskom roku 1909-1910 povedie tamojší učiteľ Eugen (Jenö) Dévényi.