Krónika - A.D. [= Aczél, Dezider}
Povolebné verše o nádejách na zrušenie výsledkov volieb v Michalovskom volebnom okrese po podaní odvolania proti Demkóovmu mandátu. Z nových volieb by sa najviac tešil hostinský Strömpl.