A nagymihályi áll. elemi iskola értesitöje
Výročná správa michalovskej štátnej ľudovej školy vyšla v redakcii riaditeľa Jozefa (József) Mathiásza. V úvodnom článku F.E.László hodnotí zásluhy zosnulého učiteľa Mateja (Mátyás) Jelena. Prehľady, výkazy, štatistiky. Učiteľský zbor má 27 členov, žiakov je 1199.