Városi közgyülés
Referát z mimoriadneho zasadania obecného zastupiteľstva v Michalovciach. Uznieslo sa zvoliť Štefana (Istvána) Sulyovského za jeho 20-ročné zásluhy o výstavbu mesta a jeho konsolidáciu za čestného občana mesta; Józsefa Szladeka, ktorý 42 rokov bol dobrým richtárom mesta na jeho žiadosť uvoľnili z funkcie a priznali mu doživotnú odmenu 600 K ročne