Nagy Mihály virilisei
Menoslov virilistov s udaním dane, ktorú menovaní platia a na základe ktorej boli podľa ustanovenia zákona z roku 1886: XXII.čl. vylosovaní za členov mestského zastupiteľstva. Zoznam bol na 5 dní vyvesený kvôli event.pripomienkam verejnosti.